Lisa Lapon

Een ontwerp uit dé opleiding voor grafisch talent, Digital Design & Development van Howest. Devine lanceerde een wedstrijd onder zijn studenten. Tweedejaars studente Lisa Lapon overtuigde met haar speels en opvallend ontwerp.

Een Devine student werkt op het online kruispunt van design en development. Je digitaal ontwerp tot leven zien komen op zo’n heuse sculptuur is voor de studenten een interessante uitdaging.” Jynse Cremers, Opleidingscoördinator Devine

De interesse van de studente-ontwerpster gaat vooral uit naar illustreren. Op haar instagram pagina @lisa.lapon verzamelt ze haar werk. Voor de K-TOTEM koos ze ervoor om het Buda-eiland in de spotlight te plaatsen. De lessen Devine gaan door in de Budafabriek, dus het Buda-eiland met de Budafabriek, Budakeuken, Buda Beach, Budascoop,… is voor haar gekend terrein. Elke plaats heeft ze geïllustreerd aan de hand van een beeld die een link heeft met de plek. Ze wilde de sculptuur laten poppen en koos dus voor kleuren die opvallen in de omgeving van de Kluifrotonde. Een geslaagde zet!

Lisa Lapon
lisa.lapon@student.howest.be
instagrambehance